Vrijwilligers gezocht.

Buurtcentrum De Schakel in Vleuten – dorp zoekt Enthousiaste Vrijwilligers.

Buurtcentrum De Schakel zoekt Enthousiaste Vrijwilligers die eens per week of meer als gastvrouw of gastheer een ochtend, middag of avond willen helpen.

Er worden in het buurtcentrum diverse activiteiten en evenementen georganiseer voor jong en oud.

Voor de ontvangst van de gasten en verzorging (verkoop) van koffie en thee zoeken wij vrijwilligers die aan de bar willen helpen en andere taken willen verrichten in het buurtcentrum in een gezellige, fijne werkomgeving.

Uw taken: – U ontvangt de bezoekers van de activiteiten – U verzorgt (verkoop) de koffie,thee,eventuele andere drankjes en diverse snacks uit eigen keuken – Uw verricht lichte administratieve werkzaamheden – U verricht, in overleg andere werkzaamheden – Uw ruimt na afloop de ruimte en de BAR op en vult de BAR aan.
.
Wij zijn op zoek naar mensen met de volgende eigenschappen: • U bent gastvrij en kunt goed met mensen omgaan • U bent enthousiast en gemotiveerd • U bent betrouwbaar en komt afspraken na • U bent handig en praktisch ingesteld • U houdt van aanpakken en werkt zelfstandig en of in teamverband.

Wij bieden: – Een plezierige werkomgeving – De mogelijkheid om werkervaring op te doen en om meer onder de mensen te komen – een ruime inwerkperiode en een goede begeleiding op de werkplek – fijne collega’s………….

Indien U belangstelling heeft kunt U contact opnemen met de Sociaal Beheerder van buurtcentrum De Schakel via e-mailadres: tmandalianos@dock.nl

Welzaam / Sociaal Beheerder, Tanja Mandalianos