De Schakel Loopt !

_0162175 kopie

Onder deze naam gaat Buurtcentrum De Schakel in Vleuten, wandelingen organiseren voor de bewoners van Vleuten e.o .

Het is de bedoeling om 5 a 6 keer per jaar een wandeling te maken in de omgeving van Vleuten met als vertrekpunt De Schakel.Aan deze wandelingen zijn geen kosten verbonden hooguit een enkele keer kosten voor een consumptie onderweg.

Planning voor het 1e halfjaar van 2017 op donderdag: 19 januari; 9 maart; 27 april en 15 juni. Start om 10.00 uur. Welkom bij De Schakel, Schoolstraat 11 te Vleuten, vanaf 9.45 uur.

 

De tijdsduur is ongeveer 1,5 a 2 uur wandelen. Indien wenselijk kunnen we dat uitbreiden. De wandeling is toegankelijk voor iedereen die het leuk vindt om te wandelen en andere mensen te ontmoeten. Het doel is op een drempelverlagende manier contact te maken met andere mensen die wandelen ook leuk vinden

Zo is/wordt deze gezondheidsbevorderende activiteit een prachtig middel om verbinding te maken. Heeft u zin om mee te lopen, meldt u zich dan aan bij de Schakel bij de beheerder Wiel Schoonheim, of via de mail

beheer@deschakel-vleuten.nl of telefonisch 06-55490155